Albania Red Stone SHPK

Home


 Alb Red Stone është i pranishëm në tregjet e industrisë së gurit prej shumë vitesh me prodhimet e veta apo ekskluzivitetin në mermerin e kuq.

 Kavo e mermerit të kuq në zonën e Muhurrit në Peshkopi është e njohur në të gjithë Europën për shkak të cilësisë së lartë dhe periudhës 51 vjecare të nxjerrjes dhe shfrytëzimit të   saj në të gjitha vëndet e Europës veçanërisht në Itali, Francë, Poloni, Hungari dhe në vëndet Arabe.

 Riaktivizimi i kësaj kavo për shfrytëzim zë fill në vitin 2012 duke patur parasysh se rezervat e shfrytëzushme të saj sipas studimeve gjeologjike të instituteve shkencore të kësaj   fushe arrin deri në 10.000.000 metër kub.

 Produktet janë përzgjedhur nga gjeologët tanë në depozitat e nxjerrjes së vendeve të ndryshme të origjinës së materialeve, ku filialet tona menaxhojnë prodhimin sipas kërkesave  të tregut.

Numri i vizitoreve

Sot 23

Dje 106

Jave 488

Muaj 1734

Te gjitha 25225

Currently are 5 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Produktet tona jane cilesi e pare

Rreth Nesh

Alb Red Stone, ofron një portofol të gjerë të prodhimeve të veta, qe mund të plotësojë të gjitha kërkesat më të veçanta, që josh dhe tregun Europian, Amerikan dhe Aziatik.

Në sajë të teknologjisë së sofistikuar, nga të gjitha llojet e makinerive,  stafi i Alb Red Stone mund të ofrojë granite të çmuar të mermerit. Kjo ka bërë të mundur që kompania jonë të ketë një zhvillim të vazhdueshëm dhe konstant, duke i  siguruar kompanisë aftesinë për ti ofruar klientëve produkte që  kalojnë në të gjitha proceset, nga blloqe mermeri të papërpunuar deri te  pllaka mermerit.

Vlerat Tona

Cilësia e produktit

Saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat e mermerit e bëjnë atë unike për çdo mjedis.

Na kontaktoni

  • Adresa: Muhur, Peshkopi  ALBANIA.
  • Cel: +(355)69 774 6093
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.