Projektimi

Projektimi


Çfarë ofron Alb Red Stone!

Alb Red Stone, ofron një portofol të gjerë të prodhimeve të veta. Me këtë gamë të gjerë të produkteve ekskluzive, Alb Red Stone mund të plotësojë të gjitha kërkesat më të veçanta që josh dhe tregun Europian, Amerikan dhe Aziatik.

Në sajë të teknologjisë së sofistikuar, nga të gjitha llojet e makinerive,  stafi i Alb Red Stone mund të ofrojë granite të çmuar të mermerit. Kjo ka bërë të mundur që kompania jonë të ketë një zhvillim të vazhdueshëm dhe konstant, duke i  siguruar kompanisë aftesinë për ti ofruar klientëve produkte që  kalojnë në të gjitha proceset, nga blloqe mermeri të papërpunuar deri te  pllaka mermerit.

Një staf teknik me përvojë prej dekadash optimizon gjithmonë mënyrën e procedimit të punës në projektim dhe prodhim, duke arritur të veprojë në harmoni totale me firmat arkitekturore përgjegjësë për veprat e porositura.

Dëshira e jonë për të pasuruar prodhimet tona me anë të kërkimit dhe përdorimit të materialeve të reja me cilësi të lartë është gjithomë objektivi primar. Ne ofrojmë ekskluzivitete për të përmbushur nevojat më të gjera, duke siguruar cilësi të lartë dhe çmimi optimale për projekte me sipërfaqe të mëdha.

Saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat e mermerit e bëjnë atë unike për çdo mjedis.

Numri i vizitoreve

Sot 37

Dje 106

Jave 502

Muaj 1748

Te gjitha 25239

Currently are 4 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Produktet tona jane cilesi e pare

Rreth Nesh

Alb Red Stone, ofron një portofol të gjerë të prodhimeve të veta, qe mund të plotësojë të gjitha kërkesat më të veçanta, që josh dhe tregun Europian, Amerikan dhe Aziatik.

Në sajë të teknologjisë së sofistikuar, nga të gjitha llojet e makinerive,  stafi i Alb Red Stone mund të ofrojë granite të çmuar të mermerit. Kjo ka bërë të mundur që kompania jonë të ketë një zhvillim të vazhdueshëm dhe konstant, duke i  siguruar kompanisë aftesinë për ti ofruar klientëve produkte që  kalojnë në të gjitha proceset, nga blloqe mermeri të papërpunuar deri te  pllaka mermerit.

Vlerat Tona

Cilësia e produktit

Saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat e mermerit e bëjnë atë unike për çdo mjedis.

Na kontaktoni

  • Adresa: Muhur, Peshkopi  ALBANIA.
  • Cel: +(355)69 774 6093
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.