Albredstone

Specifikat teknike

  • PDF

Raporte specifikash teknike

PERBERSIT

%

Aksesorët

%

Alokimik

-

Alokimik

-

Ortokimik

-

-

-

POROZITETI

Primat: -Po

Sekondar: -

Shkalla: e plote

GRANULOMETRI

 

Maksimum

Predominant

 

Terigjen

-

-

 

Alokimik

Alokimik

-

DIAGJENEZA

 

Intesiteti

Mineralogji

 

Rikristalizim

Rikristalizim

Mermerizim

 

Dolomitizim

-

-

 

Silicifikim

-

-

 

 

PERBERJA

Ne %

Komponent tekstural

Kristalore

Mermer

100

Intraklase

s'ka

Argjilor

0

Oolitet

s'ka

Kuarc

0

Fosillet

s'ka

Fragmente shkembi

0

"Pellets"

pellets (kristale te zhvilluara)

 

 

Last Updated on Monday, 23 September 2013 16:08

Rreth Nesh

Alb Red Stone, ofron një portofol të gjerë të prodhimeve të veta, qe mund të plotësojë të gjitha kërkesat më të veçanta, që josh dhe tregun Europian, Amerikan dhe Aziatik.

Në sajë të teknologjisë së sofistikuar, nga të gjitha llojet e makinerive,  stafi i Alb Red Stone mund të ofrojë granite të çmuar të mermerit. Kjo ka bërë të mundur që kompania jonë të ketë një zhvillim të vazhdueshëm dhe konstant, duke i  siguruar kompanisë aftesinë për ti ofruar klientëve produkte që  kalojnë në të gjitha proceset, nga blloqe mermeri të papërpunuar deri te  pllaka mermerit.

Vlerat tona

Cilësia e produktit

Saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat e mermerit e bëjnë atë unike për çdo mjedis.

Na kontaktoni

  • Address: Muhur, Peshkopi  ALBANIA.
  • Cel: +(355)69 774 6093
  • Email: contact@albredstone.com

..

You are here: