Albredstone

Aflam yasmin abdel aziz

Aflam yasmin abdel aziz

Aflam yasmin abdel aziz

is an Egyptian actress. Abdel Aziz started in commercials at the age of 15 because of one of her mother;s friends who owns a company of commercials. After a while she started to Yasmine act in cinema and television with a series named A Woman From The Love Time that was a huge success all around the Abdulaziz, également appelée Abdul ou - (en arabe ?????? ??? ??????), est une actrice égyptienne, née le 16 janvier 1980 au Caire. Elle est surtout connue pour la comédie musicale Harim Karim. Elle est âgée de 36 ans et est mariée d;un homme d;affaires nommée Mohamed Nabil25 ???? (????) 2016 ???? ?????? ????.
">www.imdb.com/name/nm1332956, Actress: Al rahina. Yasmin Abdulaziz is an Egyptian actress. She started in commercials at the age of 15 because of one of her mother;s friends who owns a company of commercials. After a while she started to act in cinema and television. Then she focused in the last period on showing in cinema movies20 ???? (?????) 2014 Film: Gawaza Mairy ? Stars: Abd Elaziz ? Stars: Hassan Elradad ? Stars:Karim Mahmoud Abd Elaziz ? Writer: Khaled Galel ? Porduction Karim El- Sobky
">www.elcinema.com/en/person/1073676 Abdulaziz ?????? ?????????. Mohamed Abd Al was born in Cairo (where her father Aziz worked as a hotelier). She enrolled in (the Modern Academy) in Maadi and began her television career viagra reviews at the age of five with appearances in commercials. was (recruited into the industry through a friend of her.Jul 26, 2015 Fresh off celebrating her success in the hilarious Ramadan TV commercial for Chevrolet, Egyptian actress is getting ready to add one Yasmine Abdel Aziz more film to her long list of Egyptian.

Website URL:

Rreth Nesh

Alb Red Stone, ofron një portofol të gjerë të prodhimeve të veta, qe mund të plotësojë të gjitha kërkesat më të veçanta, që josh dhe tregun Europian, Amerikan dhe Aziatik.

Në sajë të teknologjisë së sofistikuar, nga të gjitha llojet e makinerive,  stafi i Alb Red Stone mund të ofrojë granite të çmuar të mermerit. Kjo ka bërë të mundur që kompania jonë të ketë një zhvillim të vazhdueshëm dhe konstant, duke i  siguruar kompanisë aftesinë për ti ofruar klientëve produkte që  kalojnë në të gjitha proceset, nga blloqe mermeri të papërpunuar deri te  pllaka mermerit.

Vlerat tona

Cilësia e produktit

Saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat e mermerit e bëjnë atë unike për çdo mjedis.

Na kontaktoni

  • Address: Muhur, Peshkopi  ALBANIA.
  • Cel: +(355)69 774 6093
  • Email: contact@albredstone.com

..

You are here: