Albredstone

Join m4a and mp4

Join m4a and mp4

Magic Audio Joiner is mp3 joiner, audio merger, wav joiner, wma joiner, m4a joiner, ac3 joiner in one! You pick the files or folders that you want to ac3 join and arrange them in the order you want. Metadata for each file includes track number, artist, title, album, year and genre. The output options allow you to insert a period of silence between each song. You also pick the output format: mp3, wav, wma, ogg, ac3 and more. above audio joiner browse around this web-site Stitch mp3 files together free

Website URL: http://www.magicaudiotools.com/magic-audio-joiner

Rreth Nesh

Alb Red Stone, ofron një portofol të gjerë të prodhimeve të veta, qe mund të plotësojë të gjitha kërkesat më të veçanta, që josh dhe tregun Europian, Amerikan dhe Aziatik.

Në sajë të teknologjisë së sofistikuar, nga të gjitha llojet e makinerive,  stafi i Alb Red Stone mund të ofrojë granite të çmuar të mermerit. Kjo ka bërë të mundur që kompania jonë të ketë një zhvillim të vazhdueshëm dhe konstant, duke i  siguruar kompanisë aftesinë për ti ofruar klientëve produkte që  kalojnë në të gjitha proceset, nga blloqe mermeri të papërpunuar deri te  pllaka mermerit.

Vlerat tona

Cilësia e produktit

Saktësi në mjeshtëri, vëmendje në detaje, elegancë në forma dhe karakteristikat e mermerit e bëjnë atë unike për çdo mjedis.

Na kontaktoni

  • Address: Muhur, Peshkopi  ALBANIA.
  • Cel: +(355)69 774 6093
  • Email: contact@albredstone.com

..

You are here: