Rreth nesh


Alb Red Stone është i pranishëm në tregjet e industrisë së gurit prej shumë vitesh me prodhimet e veta apo ekskluzivitetin në mermerin e kuq.

Kavo e mermerit të kuq në zonën e Muhurrit në Peshkopi është e njohur në të gjithë Europën për shkak të cilësisë së lartë dhe periudhës 51 vjecare të nxjerrjes dhe shfrytëzimit të saj në të gjitha vëndet e Europës veçanërisht në Itali, Francë, Poloni, Hungari dhe në vëndet Arabe. 

Riaktivizimi i kësaj kavo për shfrytëzim zë fill në vitin 2012 duke patur parasysh se rezervat e shfrytëzushme të saj sipas studimeve gjeologjike të instituteve shkencore të kësaj fushe arrin deri në 10.000.000 metër kub.

Produktet janë përzgjedhur nga gjeologët tanë në depozitat e nxjerrjes së vendeve të ndryshme të origjinës së materialeve, ku filialet tona menaxhojnë prodhimin sipas kërkesave të tregut.

texnikaiya.ru | grazil.ru | story4baby.ru | best-to-baby.ru | sfera4auto.ru